Felvételi tájékoztató a 2020/2021-es tanévre

Kedves 6. és 8. osztályos, iskolánkba felvételiző Diákok!

A múlt héten elektronikusan vagy postai úton minden jelentkezőnek küldtünk értesítést az intézményünkbe benyújtott felvételijével kapcsolatban. Örülünk, hogy szüleitekkel együtt ilyen sokan bizalmat szavaztatok iskolánknak, s reméljük, szeptembertől 4 vagy 6 tartalmas, vidám közös tanév vár Rátok és pedagógusainkra.

A júniusi beiratkozásról még majd küldünk egy részletes tájékoztatót (egyelőre mi is várjuk a járványügyi helyzet alakulását), addig is a tanév utolsó heteihez jó munkát és kitartást kívánunk!

Egyben szeretném jelezni, hogy néhányan sajnos helyhiány miatt kaptak elutasító határozatot iskolánkból - nekik azt javaslom, figyeljék ők is honlapunkat, hiszen előfordulhat, hogy június végéig szabadul fel egy-két hely, úgyhogy majd akár pótfelvételit is hirdethetünk. S ahova már most is lehet benyújtani pótjelentkezést: általános tantervű négyosztályos gimnáziumi képzés: 3 fő. Ezzel kapcsolatban részletek intézményünk igazgatójától!

Kedves Érintettek! Elkészült a következő tanévvel kapcsolatos középiskolai ideiglenes felvételi sorrendünk, mely letölthető itt. Reméljük, a jövő tanévben sokakat üdvözölhetünk majd az intézményünknek már e mostani jelentkezésükkel is bizalmat szavazók közül :)!


                          

Nyílt nap középiskolánkban: november 27-én (részletek itt)

A hatosztályos képzésünk iránt érdeklődő szülők részére november 28-án, csütörtökön 18.00 órától igazgatói tájékoztató a gimnázium majd arra kijelölt tantermében.
                                     


Gimnáziumi képzésünk általános jellemzői: itt.

Technikusképzéseink: nyolcadik után öt év (amikor az érettségi bizonyítvány mellé technikusit is kap a tanuló), érettségivel rendelkezőknek két év. Részletek: kertésztechnikus, bor- és pezsgőgyártó technikus

Cikkajánló: egy érdekes írás arról, mit jelent ma agrár-szakembernek lenni :)!

Azoknak, akiknek nincs vagy alig van személyes élményük/tapasztalatuk iskolánkról, ajánlom az itt letölthető, néhány évvel ezelőtt készült filmet - azzal a megjegyzéssel, hogy annak forgatása óta már nagyon sok fejlesztés történt intézményünkben -, illetve a 12.C osztályos Pelsőci Barna által készített újabb kisfilmet, ami letölthető itt.

A középiskola felvételi eljárás időrendje letölthető itt