Középiskolai felvételi tájékoztató a 2023/24-es tanévre

Pótfelvételi
Intézményünk rendkívüli felvételi eljárást hirdet az alábbi tanulmányi területen a fennmaradó helyekre a 9. évfolyamon: 4 évfolyamos, angol nyelvet emelt szinten tanuló gimnáziumi osztály: 4 fő; 4 évfolyamos, német nyelvet emelt szinten tanuló gimnáziumi csoport: 4 fő; 4 évfolyamos általános tantervű osztály: 5 fő; oktatási szakasszisztens (technikum): 3 fő. Jelentkezési lap itt.


A 2023-24-es tanévre felvételt nyert tanulók oktatási azonosítója megtekinthető itt. A részletes felvételi eredmények postázása elkezdődött, örömmel várjuk majd mind gimnáziumi, mind pedig az oktatási szakasszisztensi képzésünkre jelentkezett és felvételt nyert diákjainkat a szeptemberben induló új osztályainkba! :) Addig is mindenkinek sok sikert a tanév befejezéséhez, s vidám, szép nyarat a közeledő vakáció idejére!


Ideiglenes felvételi jegyzék

Kedves Diákok, Szülők! Köszönjük szépen az iskolánk iránti bizalmat, reméljük, szeptemberben elkezdhetjük majd közös munkánkat! :) Az ideiglenes felvételi jegyzék letölthető itt. Amit vele kapcsolatban kiemelnénk: miután egy diák több jegyzékben is szerepel, ha valaki adott ranglistán hátrébb is találja magát, akkor is van esélye, hogy felvételt nyerjen a vágyott képzésformára (hiszen a végén mindenkit csak egy helyre vesznek fel, így többen "kieshetnek" előle), így felesleges rögtön sorrend-módosításban gondolkodni. :) Amit még hangsúlyoznék: ez egyelőre a jelentkező tanulmányi eredményei alapján elkészített sorrend (azonos pontok esetén névsor szerint következnek a tanulók), a végleges felvételi eredményeket április 20. után tudjuk majd csak közzétenni. Amit már most is tudunk: akinél a felvételi pont helyett "E" található, adott képzésre biztos, hogy nem nyer felvételt. Kérdés esetén hívják iskolánk titkárságát! 


Nyílt napokon bemutatott igazgatói prezentáció letölthető itt.


A középiskolai felvételi eljárással kapcsolatos hivatalos információk

 
A felvételi eljárással kapcsolatos feladatok határideje letölthető itt

A sport ágazatra jelentkezéshez szükséges alkalmassági vizsgakövetelmények itt

A következő tanévre meghirdetett tagozataink, illetve azok kódjai itt 
                   

Kedves 6. és 8. osztályos, iskolaválasztás előtt álló Diákok!

Reményeink szerint a novemberben tartandó nyílt napunkon személyesen is lehetőségünk lesz bemutatni Számotokra intézményünket, ezzel is segítve iskola-, illetve pályaválasztásotokat.  Addig azonban ajánljuk figyelmetekbe honlapunkat és facebookoldalunkat, melyeket  igyekszünk folyamatosan frissíteni.
                                                
Részletes tájékoztatók az egyes képzésformáinkról:  gimnázium, technikus (bor- és pezsgőgyártó technikus, oktatási szakasszisztens, sportedző, sportszervező). Mindhárom szakképzésünk ösztöndíjjal támogatott! :)


Bemutatkozó kisfilm középiskolánkról

Az előző tanévben sajnos nem tarthattunk nyílt napokat, tájékoztató szülői értekezleteket iskolánkban, ezért készítettünk egy 15 perces kisfilmet képzéseinkről. Nem vagyunk profi médiaszereplők, éppen ezért külön köszönet azoknak a kollégáknak, diákoknak, akik segítették a minél pontosabb tájékoztatást, melynek keretében most kimondottan az idegen nyelvek, reáltárgyak oktatására, sportolási lehetőségeinkre, szakképzésünkre és egyházi jellegünk bemutatására helyeztük a hangsúlyt. Aki színes diákéletünkre, egyéb oktatási területeinkre is kíváncsi, kísérje figyelemmel facebookoldalunkat, YouTube csatornánkat, honlapunkat :)! A kisfilm letölthető itt.