Pályaválasztási tájékoztató a 2020/2021-es tanévre

Megnyílt a hatosztályos gimnáziumi képzésre egyénileg jelentkezők számára is az Oktatási Hivatal weboldalán található felület (itt). Azonban jelezzük, hogy a jelentkezéshez szükség lesz a félévi érdemjegyekre is, így egyelőre nem kell még a kitöltésével kapkodni :). S néhány hasznos információ a felvételi adatokkal kapcsolatban: telephely számaként 002-t kell beírni, tanulmányi terület kódjaként pedig 0010-et.

                          

Nyílt nap középiskolánkban: november 27-én (részletek itt)

A hatosztályos képzésünk iránt érdeklődő szülők részére november 28-án, csütörtökön 18.00 órától igazgatói tájékoztató a gimnázium majd arra kijelölt tantermében.
                                     


Gimnáziumi képzésünk általános jellemzői: itt.

Technikusképzéseink: nyolcadik után öt év (amikor az érettségi bizonyítvány mellé technikusit is kap a tanuló), érettségivel rendelkezőknek két év. Részletek: kertésztechnikus, bor- és pezsgőgyártó technikus

Cikkajánló: egy érdekes írás arról, mit jelent ma agrár-szakembernek lenni :)!

Azoknak, akiknek nincs vagy alig van személyes élményük/tapasztalatuk iskolánkról, ajánlom az itt letölthető, néhány évvel ezelőtt készült filmet - azzal a megjegyzéssel, hogy annak forgatása óta már nagyon sok fejlesztés történt intézményünkben -, illetve a 12.C osztályos Pelsőci Barna által készített újabb kisfilmet, ami letölthető itt.

A középiskola felvételi eljárás időrendje letölthető itt