Felvételi tájékoztató a 2021/2022-es tanévre

Élő online igazgatói tájékoztató rögzítve az iskolai You Tube csatornán

Hatodikosoknak itt

Nyolcadikosoknak itt
                   


Egy frissen készített kisfilm középiskolai oktatásunkról

Az idei tanévben sajnos nem tarthatunk nyílt napokat, tájékoztató szülői értekezleteket iskolánkban, ezért készítettünk egy 15 perces kisfilmet képzéseinkről. Nem vagyunk profi médiaszereplők, éppen ezért külön köszönet azoknak a kollégáknak, diákoknak, akik segítették a minél pontosabb tájékoztatást, melynek keretében most kimondottan az idegen nyelvek, reáltárgyak oktatására, sportolási lehetőségeinkre, szakképzésünkre és egyházi jellegünk bemutatására helyeztük hangsúlyt. Aki színes diákéletünkre, egyéb oktatási területeinkre is kíváncsi, kísérje figyelemmel facebookoldalunkat, honlapunkat :)!
A kisfilm letölthető itt

A középiskolai felvételi eljárással kapcsolatos hivatalos információk

A felvételi eljárással kapcsolatos feladatok határideje letölthető itt


A következő tanévre meghirdetett tagozataink, illetve azok kódjai a következő képeken, illetve itt  
                    

Kedves 6. és 8. osztályos, iskolánkba felvételizni készülő Diákok!

A szeptemberi szokatlan tanévkezdés után idén a továbbtanulásotokkal kapcsolatos tájékoztatások is kicsit más formában fognak zajlani, mint ahogy az a korábbi években történt. De van egy jó hírünk: jövőre is várjuk a lelkes, iskolánkat választó hetedik és kilencedik évfolyamos diákokat, s ezzel kapcsolatban - a járványügyi helyzethez igazodva - most is igyekszünk minden szükséges tájékoztatást megadni Nektek és szüleiteknek !
                                                
Kérjük, kövessétek figyelemmel honlapunkat és facebookoldalainkat, melyeket igyekszünk folyamatosan frissíteni!

Első lépésként pedig olvassátok el a  gimnáziumi és technikusi (bor- és pezsgőgyártó technikus, kertésztechnikus) képzéseinkről szóló tájékoztatóinkat, illetve külön is hangsúlyoznám, hogy idén szeptembertől mindkét szakképzésünk ösztöndíjjal támogatott :)!

                           

Hatosztályos gimnáziumi képzésünkről igazgatói prezentáció itt

Kisfilmek iskolánkról

Azoknak, akiknek nincs vagy alig van személyes élményük/tapasztalatuk iskolánkról, ajánlom az itt letölthető, néhány évvel ezelőtt készült filmet - azzal a megjegyzéssel, hogy annak forgatása óta már nagyon sok fejlesztés történt intézményünkben -, illetve az idén tavasszal médiaismeret és mozgókultúra tantágyból érettségizett Pelsőci Barna által készített újabb kisfilmet, ami letölthető itt.
Borásztechnikus képzésünkről a Kiskőrös TV májusi felvétele itt