Pályaválasztási tájékoztató a 2019/2020-as tanévre

Rendkívüli felvételi eljárás

Kedves érdeklődők! A 2019/20-as tanévre intézményünkben a következő helyre hirdetünk rendkívüli felvételi eljárást:  általános tantervű gimnáziumi képzés (2 fő). A rendkívüli felvételi eljárás időpontja: május 6-17.; érdeklődés személyesen az igazgatóságon.

Ideiglenes felvételi jegyzék

Kedves Szülők, Diákok! Itt letölthető a 2019/20-as tanévre középiskolánkba jelentkezettek ideiglenes felvételi jegyzéke. Szeretném jelezni, hogy mindez csak tájékoztató jellegű, s miután egy diák általában több iskolába/képzési területre is jelentkezett, s így több jegyzékben is szerepel, nem kell aggódni a viszonylag magasabb sorszám esetén sem!

Köszönjük az eddigi bizalmat, reméljük, a fenti diákok közül sokakkal találkozunk majd az augusztus végi gólyatáborunkban ;)

A nyílt napon elhangzott igazgatói tájékoztató prezentációja letölthető itt.

A nyílt napokon kiosztott pályaorientációs teszt eredményeinek értelmezése itt!

A 2019/20-as-tanévben induló képzéseinkkel, felvételivel kapcsolatos általános információk letölthetők itt.


Röviden az intézményünkben elsajátítható ágazati képzésekről, szakképesítésekről nyolcadikosoknak:
kert- és parképítés, élelmiszeripar, rendészet
Ezen ágazati képzések egészségügyi, a rendészeti pedig még fizikai alkalmassági vizsgához is kötött.

középiskolai végzettséggel rendelkezőknek: bor- és pezsgőgyártó szaktechnikus, szőlész-borász, kert- és parképítő technikus

Gimnáziumi képzésünk általános jellemzői: itt.

Cikkajánló: egy érdekes írás arról, mit jelent ma agrár-szakembernek lenni :)!

Azoknak, akiknek nincs vagy alig van személyes élményük/tapasztalatuk iskolánkról, ajánlom az itt letölthető, négy évvel ezelőtt készült filmet - igaz, azzal a megjegyzéssel, hogy annak forgatása óta már nagyon sok fejlesztés történt intézményünkben, így feltétlenül javasoljuk a személyes látogatást is :)!

Közben tanítványunknak, a 11.C osztályos Pelsőci Barnának köszönhetően készült egy újabb kisfilm is középiskolánkról, ami letölthető itt.