Középiskolai felvételi tájékoztató a 2024/25-ös tanévre

Végleges középiskolai felvételi jegyzék

Kedves Diákok, Szülők!

Örömmel tesszük közzé végleges felvételi listánkat, s köszöntjük szeretettel leendő diákjainkat és családjaikat! Az itt található dokumentumban oktatási azonosítójukkal szerepelnek a tanulók - ha bármi kérdésük adódna emiatt, keressék bizalommal igazgatóságunkat! Mi már nagyon várjuk a közös munkát, addig is sikeres tanévzárást és vidám nyári szünetet kívánunk mindenkinek!

 Kedves Diákok és Szülők!

 

Idekattintva találjátok/találják az intézményünk következő (2024/25-ös) tanévére vonatkozó ideiglenes felvételi jegyzéket, ami valójában egyelőre csak a jelentkezők tanulmányi eredménye alapján felállított sorrend (a véglegest majd csak áprilisban ismerjük meg mi is). 

Ha vele kapcsolatban bármilyen kérdésetek/kérdésük van, keressétek/keressék intézményünk igazgatóságát! S még egy technikai jellegű információ: sorrendváltoztatást csak nagyon indokolt esetben javaslunk, hiszen a diákok többsége ahány intézményt, képzéstípust megjelölt jelentkezéskor, annyiszor rangsorolják, így ha valaki hátrébb is került e mostani jegyzékben, akkor is nagy esélye lehet még, hogy bekerüljön adott iskola adott szakára.

Köszönjük az iskolánk iránti bizalmat, s mindenkinek sok sikert kívánunk végleges felvételi eredményéhez!:)


A hatosztályos gimnáziumi képzésre jelentkezők számára is megnyílt az Oktatási Hivatal jelentkezési felülete, ami letölthető itt. Ha valaki elveszne az információk közt, keresse igazgatóhelyetteseinket személyesen vagy telefonon (78/311-933)! Az iskolaválasztás kapcsán mindenkinek jó döntést kívánunk!:)


2024. január 2-án a Soltvadkerti TV híradásában részletes tájékoztatás hangzott el a szeptemberben induló gimnáziumi és technikumi képzéseinkről, illetve magáról a továbbtanulásról, ami megtekinthető itt .

A következő tanévre meghirdetett
tagozataink, illetve azok kódjai itt.

A felvételi eljárással kapcsolatos feladatok határideje letölthető itt

Az Oktatási Hivatal oldalára feltöltött részletes tájékoztatónk letölthető itt is.

Nyílt napok: helyi diákoknak november 15-én, vidékieknek november 22-én. Részletek hamarosan - helyieknek iskolájukon keresztül, vidékieknek itt. :)

 


A sport ágazatra jelentkezéshez szükséges alkalmassági vizsgakövetelmények itt              


Kedves 6. és 8. osztályos, iskolaválasztás előtt álló Diákok!

Reményeink szerint a november 22-én tartandó nyílt napunkon - melyre nem kell külön regisztrálni - személyesen is lehetőségünk lesz bemutatni Számotokra intézményünket, ezzel is segítve iskola-, illetve pályaválasztásotokat.  Addig azonban ajánljuk figyelmetekbe honlapunkat és facebookoldalunkat, melyeket  igyekszünk folyamatosan frissíteni.
                                                
Részletes tájékoztatók az egyes képzésformáinkról:  gimnázium, technikus (bor- és pezsgőgyártó technikus, oktatási szakasszisztens, sportedző, sportszervező, kertésztechnikus) Mindhárom szakképzésünk ösztöndíjjal támogatott! :)


Bemutatkozó kisfilm középiskolánkról

Az előző tanévekben több kisfilmet is készítettünk iskolánkról. Nem vagyunk profi médiaszereplők, éppen ezért külön köszönet azoknak a kollégáknak, diákoknak, akik segítették a minél pontosabb tájékoztatást, melynek keretében most kimondottan az idegen nyelvek, reáltárgyak oktatására, sportolási lehetőségeinkre, szakképzésünkre (mely a film készítése óta újabb területekkel, így oktatási szakasszisztens, illetve sportedző-sportszervező képzéssel bővült) és egyházi jellegünk bemutatására helyeztük a hangsúlyt. Aki színes diákéletünkre, egyéb oktatási területeinkre is kíváncsi, kísérje figyelemmel facebookoldalunkat, YouTube csatornánkat, honlapunkat :)! Az iskolánkat részletesen bemutató kisfilm letölthető itt.