Járványügyi veszélyhelyzet

Napi járványügyi helyzet intézményünkben

November 23-án, hétfőn intézményünkben 3 diák és 1 óvodai, illetve 7 iskolai dolgozó bizonyítottan fertőzött, illetve hét tanuló és két dolgozó kontaktszemélyként van hatósági karanténban. Intézményünk teljes tanulói létszáma: 1142 fő.

Az általános iskolai aktív munkavállalók létszámának - betegség miatti - drasztikus csökkenése miatt diákjaink részére szerdától csak az ebédeltetést tudjuk vállalni, ezért kérjük a szülőket, hogy tízórait és uzsonnát csomagoljanak gyermekeiknek. Sajnos az ebédeltetés sem a megszokott rend szerint fog zajlani, de ezzel kapcsolatban konkrét tájékoztatás az osztályfőnököktől! Megértésüket előre is köszönjük!

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!


Október 1-jétől új járványügyi szabályok

Kedves Diákok, tisztelt Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020/21-es tanév (nevelési év) tanítási rendjét a járványügyi helyzetre folyamatosan figyelve szervezzük. Tanulóink és mindannyiunk egészsége számunkra is a legfontosabb, ezért a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ajánlása és az EMMI által kiadott járványügyi készenléti időre alkalmazandó eljárásrend alapján elkészítettük intézményünk módosított Járványügyi intézkedési tervét, melynek megismerésére itt van lehetőségük. Előre is köszönjük együttműködésüket!